Debian upada?

Wszystko Off Topic
lucyfer666

Post autor: lucyfer666 »

A ja myślę, że prędzej Windows upadnie, a niżeli Debian. No bo spójrzcie. Na Debianie stoi wiele serwerów, na których nigdy nie powinien się znaleźć Windows. Nawet ja sam chcę postawić w niedługim czasie serwer dla mojej stronki. Także upadek Debiana to bardzo daleeeeka przyszłość, o ile w ogóle. Moim zdaniem upadek Debiana=upadek "Ery Komputerów" :-). Ktoś popiera?

.
Szuja

Post autor: Szuja »

lucyfer666 pisze:A ja myślę, że prędzej Windows upadnie, a niżeli Debian. No bo spójrzcie. Na Debianie stoi wiele serwerów, na których nigdy nie powinien się znaleźć Windows. Nawet ja sam chcę postawić w niedługim czasie serwer dla mojej stronki. Także upadek Debiana to bardzo daleeeeka przyszłość, o ile w ogóle. Moim zdaniem upadek Debiana=upadek "Ery Komputerów" :-). Ktoś popiera?

.
Coś w tym jest. Gdyby Debian upadł to na czym bym serwer swój trzymał?
lucyfer666

Post autor: lucyfer666 »

Albowiem Debian to potęga! Jek ktoś się nie zgadza to solo :mrgreen: .
Zarov
Beginner

Post autor: Zarov »

Prawda jest taka że jakby Debian upadł albo nie istniał to byśmy używali Slackware albo ArchLinuksa. Ubunciarze by siedzieli na PCLinuxOS. Zupełnie inaczej by wyglądał świat Linuksa, ale wygląda jak wygląda i się z tego cieszmy. Nie marudzić i nie gadać głupot bo nic nie upadnie, chyba że komuś płyta z Debianem na podłogę.
ODPOWIEDZ