Dzieci neo, pokemony itp...
Dzieci neo, pokemony itp...
Cześć.
Chciałem poruszyć dość natarczywą ostatnio sprawę, mianowicie dzieci neo i pokemony.
Ostatnio po zobaczeniu tej strony aż mi kopara opadła, taka wylęgarnia neo kidsów.
Co sądzicie na ten temat? Ja od siebie dam kilka bardzo fajnych linków do stron zwalczających te zarazę.
Zanimnapiszesz.info- Chyba wszystkim znane
Pokemonom-stop.pl- Mój blog
Bykom-stop.avx.pl- Również fajna akcja.
Pozdrawiam,
Wojtek.
Chciałem poruszyć dość natarczywą ostatnio sprawę, mianowicie dzieci neo i pokemony.
Ostatnio po zobaczeniu tej strony aż mi kopara opadła, taka wylęgarnia neo kidsów.
Co sądzicie na ten temat? Ja od siebie dam kilka bardzo fajnych linków do stron zwalczających te zarazę.
Zanimnapiszesz.info- Chyba wszystkim znane
Pokemonom-stop.pl- Mój blog
Bykom-stop.avx.pl- Również fajna akcja.
Pozdrawiam,
Wojtek.
Kod: Zaznacz cały
Czasem przypominam sobie, moje początku z siecią web.
Pamiętasz czasy modemów? Miałeś wtedy kilka lat...
10 przykazań - głupota.
Kod: Zaznacz cały
Na pewno wiele osób które czytają te stronę zdaje sobie to pytanie. Kim są pokemony?
W obecnej formie, to w 90% dzieci które są nie lubiane w realu, brzydkie głupie i gnojone. Ale one nie mają zamiaru nic z tym robić bo im z tym dobrze.
Ogółem, fantastyczny blog, taki na poziomie.. czternastolatka.
Bardzo się cieszę że na moim poziomie... :))silentwr pisze:Początku sobie przypominasz, fajnie.Kod: Zaznacz cały
Czasem przypominam sobie, moje początku z siecią web.
Pamiętasz czasy modemów? Miałeś wtedy kilka lat...
10 przykazań - głupota.To też bardzo mądre.Kod: Zaznacz cały
Na pewno wiele osób które czytają te stronę zdaje sobie to pytanie. Kim są pokemony? W obecnej formie, to w 90% dzieci które są nie lubiane w realu, brzydkie głupie i gnojone. Ale one nie mają zamiaru nic z tym robić bo im z tym dobrze.
Ogółem, fantastyczny blog, taki na poziomie.. czternastolatka.
Co do błędów, nie ja pisałem, ale oczywiście poprawię...
@ed
Tak się składa, że to odnosiło się do "początków" przygody z internetem, a gdybyś bardziej się zgłębił w art, zauważył byś że zupełnie o co innego chodziło.Pamiętasz czasy modemów? Miałeś wtedy kilka lat...
www.sweetbrokacik.pl, do nich?iria pisze:Cóż... tak z nimi walczysz, że podobny do nich się stajesz. :>
Myślę, że póki co nie...