Witam,
jak w temacie, mam pytanko nie wiecie co sie stalo z paczkami na debiana? nie ma keepera pod debiana? fEnIo co sie stalo? ;P
I tak uzywam ekg no ale kiedys byly przeciez...stad me pytanie.
Gnu gadu2 - gg2
GG2 i tak coś nie jest teraz rozwijane, chociaż gdzieś wyczytałem że planowane są kolejne wydania...miejmy nadzieję iż niedługo wyląduje u mnie na dysku paczka deb pod wiadomą dystrybucję Troche mnie to zaczyna denerwować, wszędzie robią paczki pod Ubuntu ale co z Debianem? Ktorrent to tylko jeden z wielu przykładów.
Ubuntu Kubuntu, srumtu ehh niemoglem sie powstrzymac przed tym dziecinnym textem
nie lubie i mnie odrzuca. Wkoncu jest jeden prawdziwy Debian, klony sie nie licza.
Nie wiem moze to przez sentyment czy cokolwiek, ale jakos zakladam ze klony sa gorsze i nie dam sie przekonac.
Wystarczy spojrzec tutaj:
...i wszystko jasne
pozdrawiam tylko Debianowcow
[Edycja] Jak komus zalezy na gg2a niechce czekac na paczki, proponuje uzyc aliena na rpmach z pld, spisuje sie jak najbardziej wporzadku.
nie lubie i mnie odrzuca. Wkoncu jest jeden prawdziwy Debian, klony sie nie licza.
Nie wiem moze to przez sentyment czy cokolwiek, ale jakos zakladam ze klony sa gorsze i nie dam sie przekonac.
Wystarczy spojrzec tutaj:
Kod: Zaznacz cały
http://www.kde-files.org/CONTENT/content-files/44218-linuxdistrotimeline-7.5.png
pozdrawiam tylko Debianowcow
[Edycja] Jak komus zalezy na gg2a niechce czekac na paczki, proponuje uzyc aliena na rpmach z pld, spisuje sie jak najbardziej wporzadku.