Laptop samsung coś mu się porobiło że się po-krzaczył oddany do serwisu, serwis formatuje dysk skasowane
dane 5 lat medycyny stracone potem jeszcze oddany do innego serwisu w celu odzyskania danych.
Laptop dziewczyny kolegi niestety dane nie były nigdzie indziej nagrane.
Samsung Windows8 z tą tablicą partycji GPT sprawia problem nie chcą ruszyć żadne programy ktoś może się z tym zetkną jaki program do odzyskiwania danych co zadział z GPT na razie nie chcemy zamieniać na MBR bo chyba mogą całkiem zniknąć dane. Dysk podpięty pod PC na taśmie nie widać, dysk podpięty przez usb w biosie nie widać ale niektóre programy z livecd go widzą kompletny odlot no i jeszcze to że Windows8 chyba 64-bit a PC na którym jest sprawdzany 32-bit tylko.
Windows8 GPT odzyskanie danych
Te jej dane już raz były odzyskiwane to ich nie nauczyło jak się nie uda to odnowa trzeba będzie gromadzić wszystko pewnie bardziej wiedza się utrwali lepszym lekarzem będzie
Nie pamiętam już który to program tak to wyświetlił.
Ale ja np. swoje dane odzyskałem po dwóch formatach tylko to były same formaty a te serwisy do niczego nie chcą się przyznać i co robiły. Formaty szybkie Windows7 jak się zrobi ten długi gruntowny to klops się robi.
Nie pamiętam już który to program tak to wyświetlił.
Ale ja np. swoje dane odzyskałem po dwóch formatach tylko to były same formaty a te serwisy do niczego nie chcą się przyznać i co robiły. Formaty szybkie Windows7 jak się zrobi ten długi gruntowny to klops się robi.