centrala voip-asterisk

Masz problemy z siecią bądź internetem? Zapytaj tu
Maggot

centrala voip-asterisk

Post autor: Maggot »

Witajcie mam pytanie może ktoś mi rozjaśni umysł mój promotor chce abym zrobił centrale voip oprócz tego żeby podłączyć do niego numer stacjonarny który mam od tpsa i ztego numeru dzwonić zarówno żeby do mnie dzwonili. czy jest to możliwe??? .. mam bramke linksys pap2t.. za bardzo nie wiem o co mu chodzi.. oprócz tego że mają być rozmowy wewnątrz sieci czyli nadaje jednemu telefonowi analogowemu 1 numer i drugiemu to oprócz tego chce aby wykorzystać ten numer który mi daje tpsa:/ Co o tym sądzicie
Awatar użytkownika
kayo

Re: centrala voip-asterisk

Post autor: kayo »

Maggot pisze:Witajcie mam pytanie może ktoś mi rozjaśni umysł mój promotor chce abym zrobił centrale voip oprócz tego żeby podłączyć do niego numer stacjonarny który mam od tpsa i ztego numeru dzwonić zarówno żeby do mnie dzwonili. czy jest to możliwe??? .. mam bramke linksys pap2t.. za bardzo nie wiem o co mu chodzi.. oprócz tego że mają być rozmowy wewnątrz sieci czyli nadaje jednemu telefonowi analogowemu 1 numer i drugiemu to oprócz tego chce aby wykorzystać ten numer który mi daje tpsa:/ Co o tym sądzicie
Poczytaj o Asterisku... To software'owa centrala telefoniczna
ODPOWIEDZ